mesajul emoționant al colegilor pentru fostul șef al direcției agricole sibiu, ucis de fiul său. „ne vom aminti mereu cu drag de tine, nicu!”
Sursa foto: Facebook/ Direcția Agricolă Sibiu

Fostul director al Direcției Agricole Sibiu, Nicolae Neamțiu a fost ucis, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, de Andrei, fiul său cel mare. Colegii acestuia și-au arătat tristețea printr-un mesaj emoționant, scris pe pagina de facebook a instituției.

Colegii lui Nicolae Neamțiu de la Direcția Agricolă Sibiu s-au arătata îndurerați de tragica moarte a fostului director, „Nicu”, așa cum îl numeau colegii de serviciu. Mesajul înduioșător a fost postat în această dimineață.

„Mult prea tânăr, mult prea devreme și mult prea nedrept a plecat dintre noi, Nicolae Neamțiu, un bun coleg și prieten, un inginer strălucit, un foarte bun profesionist în pomicultură. Cu durere în suflet, suntem alături de familia greu încercată. Bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele și să le dea putere să treacă peste această tragedie. Ne vom aminti mereu cu drag de tine, Nicu! Acum, ești în cea mai frumoasă livadă și suntem siguri că vei avea grija de ea, cum știi tu mai bine”,  se arată în postarea de pe pagina de facebook a Direcției Agricole Sibiu.

Nicolae Neamțiu a lucrat toată viața în domeniul agriculturii și a fost un profesionist în pomicultură. Inginer agronom, acesta a fost angajat vreme de mai bine de 20 de ani la ferme de pe raza județului. Acesta a rămas angajat al Direcției Agricole Sibiu, după ce nu a mai fost director.

VEZI ȘI: Fost director de la Direcția Agricolă Sibiu, găsit mort în casă. Fiul său, suspectat ca l-ar fi ucis

Reamintim că fiul fostului director al Direcției Agricole Sibiu, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru omor după ce a recunoscut că și-a ucis tatăl, în vârstă de 50 de ani. Crima a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar tânărul ar fi avut un acces de furie. Tânărul a fost internat recent la Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, pentru probleme psihice. Potrivit procurorilor, Andrei, băiatul cel mare al lui Nicolae Neamțiu, era drogat în momentul în care a comis crima. (DETALII AICI)

CITEȘTE ȘI: Andrei este sibianul care și-a omorât tatăl. Nicolae Neamțiu a fost șeful Direcției Agricole Sibiu

Prietenii lui Nicolae Neamțiu își arată și ei șocul aflării acestei tragedii. O prietenă de familie și colegă a fostului director a transmis un mesaj emoționant. „Suflet, OM, energie… încă te așteptăm să apari, să-ți auzim vocea, să ne umpli ziua și sufletele cu povești despre copiii tăi, despre iubirea ta nemărginită pentru ei, despre “mami Daci”, despre livada căreia i-ai dat viață, despre orice… inima ta buna a încetat să mai bata, sufletul tău mare s-a ridicat la cer, și ne-ai lăsat în inimi un gol imens. Mă rog ca bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire: soție, copii, părinți și toți cei cărora le-ai zâmbit vreodată. Drum lin spre stele, spre livada cerească pe care știu că o vei ajuta sa înflorească mereu dragul meu coleg și prieten Nicolae Neamtiu”, scrie Alina, pretenă și colegă a fostului director al Direcției Agricole Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu