marian bordean, noul delegat al echipei csc șelimbăr. a renunțat la funcția avută la ajf

Fostul arbitru de Liga 1, Marian Bordean este de luni noul delegat al echipei de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr.

După ce s-a reziliat contractul cu directorul sportiv Ioan Luca, conducerea CSC 1599 Șelimbăr s-a mișcat rapid și l-a adus în cadrul clubului pe fostul arbitru Marian Bordean. Acesta va avea funcția de delegat al echipei de Liga 2 și va prelua atribuțiile pe care le avea în club Ioan Luca. A fost deja cu echipa la meciul precedent de la Piatra Neamț, dar va fi pe foaia oficială a echipei începând din etapa viitoare, pe 28 octombrie, la Cisnădie, cu Dumbrăvița.

Pentru a merge alături de ”călăreții roșii”, Marian Bordean a renunțat la postul de președinte al Comisiei de Arbitri din cadrul Asociației Județene de Fotbal, care a fost preluat de Ovidiu Munteanu.

”O nouă provocare, după șase ani la Comisia de Arbitri”

”Am fost luat prin surprindere, miercurea trecută am fost sunat de președinte și m-a întrebat dacă mi-aș dori să fac parte din echipă, eu eram angrenat la AJF Sibiu. Joi m-am întâlnit cu conducerea și a rămas să semnez luni contractul. Eu deja am fost la Piatra Neamț cu echipa, am fost lângă băieți și îmi place, chiar dacă nu intrasem încă în atribuțiile oficiale. Nu am stat pe gânduri să vin la echipă, a fost o provocare după șase ani la Comisia de Arbitri, unde am pus mult suflet și am muncit enorm.  La Șelimbăr toată lumea este profesionistă, nu degeaba este pe locul 2 în Liga 2, eu sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor celor care au avut încredere în mine. O să mă integrez ușor și sunt convins că vom face o treabă bună” a spus Marian Bordean pentru Ora de Sibiu. 

Fostul arbitru este și profesor de sport. La nivel de minifotbal, Bordean era arbitru internațional, dar și responsabilul zonei Sud-Vest, plus membru în Colegiul Național al Arbitrilor, dar a luat pauză de la acest domeniu. ”A fost o experiență foarte frumoasă, am arbitrat și în Liga Campionilor, dar efectiv nu mai aveam timp, a fost foarte greu să fac față pe atâtea fronturi. În schimb, îmi doresc să continui să fiu observator pe plan județean, pentru că arbitrajul a fost prima mea dragoste” a mai afirmat Marian Bordean.

marian bordean, noul delegat al echipei csc șelimbăr. a renunțat la funcția avută la ajf

 

 

Ultima oră

Comentariul meu