acs mediaș, lider în liga 3 la finalul turului. antrenorul mihai ianc: ”nu ne gândim mai departe de următorul joc”

După remiza de la Ungheni, scor 2-2, ACS Mediaș este liderul surprinzător de la finalul turului în Seria 9 a Ligii a III-a. 

După un început mai modest de sezon în Liga 3, cu un punct în primele două runde, Mediașul a mers ”ceas” și este neînvinsă de șapte partide. După șase victorii consecutive, echipa lui Mihai Ianc a terminat turul cu un punct de aur la Ungheni, scor 2-2, reușind să revină pe final, după ce a fost condusă cu 2-o!

Cu 20 de puncte din 9 jocuri, cu un buget mediu, ACS Mediaș este lider în Seria 9, acolo unde favorite sunt Bistrița, Ungheni și Unirea Alba Iulia.  Mai mult, echipa de pe malul Târnavei are cea mai bună defensivă din serie, doar cinci goluri încasate în 9 jocuri, după ce în meciurile amicale din vară încasa goluri cu nemiluita.

Mihai Ianc: ”Trebuie neapărat să mai acumulăm puncte”

Aducerea pe banca tehnică a lui Mihai Ianc chiar înainte de prima etapă s-a dovedit o decizie inspirată din partea conducerii clubului. ”Am luat fiecare meci în parte și ne-am dorit să scoatem maximum. Eu și băieții nu ne gândim mai departe de următorul joc, cel de la Unirea Alba Iulia, care trage la promovare, a schimbat antrenorul, nu o să accepte să nu urce în play-off. Trebuie nepărat să mai acumulăm niște puncte în cele patru deplasări și cele două jocuri de acasă pe care le mai avem în acest an. Mai avem șase jocuri din retur, nu va fi ușor. Rolul suporterilor noștri este foarte important, ne-au susținut și la Ungheni când eram conduși, pentru băieți contează foarte mult acest aspect” a anunțat antrenorul Mihai Ianc.

acs mediaș, lider în liga 3 la finalul turului. antrenorul mihai ianc: ”nu ne gândim mai departe de următorul joc”

Căpitanul Cristi Avram este convins că echipa este pe un drum bun.  ”La Ungheni am revenit de la 0-2, suntem pe drumul cel bun. Sperăm să o ținem tot așa, ne gândim doar la victorii, la puncte și restul vine de la sine. Vom pregăti meciul de la Alba Iulia, mergem cu gândul la victorie și sperăm să avem suporterii alături de noi, cum au fost și până acum” a anunțat Avram.

”Bogdan Rotar: Suntem o echipă foarte puternică”

Juniorul împrumutat de la FC Hermannstadt, Bogdan Rotar a marcat un gol și la Ungheni și anunță că echipa este una foarte puternică, deși mulți dintre jucători sunt foarte tineri. ”Suntem o echipă foarte puternică, chiar dacă toată lumea zice că suntem tineri. Mă simt foarte bine și atacant, pe acel post am făcut junioratul. Pot acoperi orice post în față, sunt polivalent și ajut echipa din orice poziție. Ne simțim bine, suntem un grup compact” a declarat Rotar.

acs mediaș, lider în liga 3 la finalul turului. antrenorul mihai ianc: ”nu ne gândim mai departe de următorul joc”

Ultima oră

Comentariul meu