purtătorul de cuvânt de la isj sibiu s-a înscris în aur și candidează la alegerile locale. „mă gândeam să folosesc experiența acumulată în beneficiul populației”
Sursa foto: Facebook/Constantin Dincă

Mult apreciatul profesor de geografie și purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, ia în serios o potențială candidatură la Consiliul Local.

Constantin Dincă este profesor de geografie din 1997 la Liceul Onisifor Ghibu din Sibiu și, totodată, purtător de cuvânt al IȘJ Sibiu. De când se știe a făcut lucrurile cu pasiune în domeniul învățământului, iar nu demult a început să se gândească să candideze la Consiliul Local. Cadrul didactic spune că, după experiența acumulată de-a lungul anilor în învățământ, este momentul oportun să pună în aplicare tot ce a învățat, în folosul comunității sibiene.

„Într-adevăr am o intenție de a candida la Consiliul Local Sibiu. La câtă experiență am acumulat de-a lungul tipului, mă gândeam că pot să o folosesc acum și în cauze benefice pentru toată populația din Sibiu și nu doar în domeniul învățământului. E prima dată când m-am gândit la o astfel de candidatură”, spune profesorul Constantin Dincă.

Acesta a aderat la formațiunea politică AUR, fiind prima care l-a abordat. „AUR a fost primul partid care m-a contactat”, spune Dincă.

Citește și: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar are diplomă de bucătar – Dincă: „Dintr-o nevoie, gătitul a devenit pasiune”

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mda,ce ai mai putea zice? Rusinos. Eea insa loc si de mai penibil.Putea sa-l abordeze Sosoaca.