doi șoferi prinși drogați pe străzile din sibiu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au întocmit două dosare penale, în weekend, pe numele a doi șoferi care s-au urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive. 

Unul dintre șoferi a fost oprit pentru control în cursul serii de vineri. „La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 19,00, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare, testarea cu aparatul din dotare a unui conducător auto a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Aceasta nu reprezintă însă probă în cadrul dosarului penal, astfel că bărbatul în vârstă de 36 de ani, din județul Hunedoara, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Apoi, duminică seara, în jurul orei 23:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul General Vasile Milea de către un sibian în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, astfel că a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu