andrei este sibianul care și-a omorât tatăl. nicolae neamțiu a fost șeful direcției agricole sibiu
Sursa: Facebook/Profil Public

Fostul director al Direcției Agricole Sibiu, Nicolae Neamțiu, a fost ucis, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, de fiul său cel mare. 

Nicolae Neamțiu, fostul director al Direcției pentru Agricultură Județeană Sibiu, a fost omorât. Criminalul este unul dintre cei trei copii ai săi, Andrei, în vârstă de 25 de ani. 

Alarma s-a dat în noaptea de duminică spre luni. Fiul cel mare al fostului director a sunat la 112 și a anunțat că tatăl lui a decedat. La scurt timp, la fața locului au intervenit polițiștii. Aceștia l-au găsit pe Nicolae Neamțiu, fără suflare în locuința lui de pe strada Johann Wolfgang Goethe, prezentând mai multe urme de violență pe corp. Alături de el, în casă, se afla și fiul lui Andrei, cel care a alertat autoritățile. „La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 02,00, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că tatăl său este decedat în locuința din municipiul Sibiu. Polițiștii au identificat cadavrul unul bărbat, în vârstă de 50 de ani, care prezenta multiple urme de violență”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

andrei este sibianul care și-a omorât tatăl. nicolae neamțiu a fost șeful direcției agricole sibiu
Locuința în care a avut loc crima

Fostul director, ucis de fiu 

Principalul suspect în acest caz a fost chiar fiul directorului și, potrivit surselor Ora de Sibiu, el ar fi recunoscut fapta. Andrei l-a lovit în repetate rânduri, cu pumnii și picioarele, până când bărbatul a decedat. 

În locuință, oamenii legii au găsit inclusiv un bilet de externare, din data de 13 octombrie, de la Spitalul de Psihiatrie. Se pare că tânărul care și-a omorât tatăl era un „copil-problemă”, el fiind consumator de droguri și având antecedente psihiatrice. 

andrei este sibianul care și-a omorât tatăl. nicolae neamțiu a fost șeful direcției agricole sibiu
Sursa: Facebook/Profil Public

Andrei Neamțiu are 25 de ani. El a fost elev al Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Sibiu, după care a plecat la studii în Cluj-Napoca. Ulterior, el s-a întors în Sibiu, în sânul familiei, și s-a angajat. În ultima perioadă însă, a luat-o pe un drum greșit și a început să consume substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost internat la Psihiatrie. 

Cine a fost Nicolae Neamțiu 

Nicolae Neamțiu a lucrat o viață întreagă în domeniul agriculturii. Inginer agronom, acesta a fost angajat vreme de mai bine de 20 de ani la ferme de pe raza județului. Ulterior, în vara anului 2019, a devenit directorul Direcției Agricole Sibiu. De ceva vreme, el nu a mai ocupat funcția de director, dar a rămas angajat al instituției. 

Ultima oră

Comentariul meu