starea celor 19 răniți din accidentul cu două microbuze. o persoană a rămas internată la spitalul județean

În urma accidentului de vineri dintre două microbuze, 19 răniți au fost duși de urgență la Spitalul Militar. În prezent , doar o persoană a necesitat internare.

Un accident rutier grav a avut loc, vineri după-amiaza, la intersecția dintre Drumul Hoților și strada Salzburg. Nouăsprezece persoane rănite au fost transportate la spital de către echipajele medicale venite în sprijin la fața locului. (DETALII AICI)

„În urma accidentului produs vineri, 20.10.2023, în Sibiu, la intersecția dintre strada Salzburg cu Calea Șurii Mici, la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu au fost aduși 8 pacienți. În urma investigațiilor, 1 pacient a necesitat internare și a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru a fi supravegheat medical și investigat în continuare”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar Sibiu.

Citește și: Imagini cu momentul impactului dintre două microbuze în „intersecția morții” din Sibiu. 19 oameni au ajuns la spital (video) 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu