ovidiu tâlvan, fost jucător la sibiu și dinamo: ”fc hermannstadt este favorită, poate să prindă play-off-ul”

Fost jucător la Sibiu și Dinamo, Ovidiu Tâlvan va fi sâmbătă suporterilor ”câinilor roșii”, acolo unde a reușit cele mai mari performanțe din cariera de jucător, câștigând două titluri și trei cupe.

Fostul fundaș stânga și-a început cariera la Inter Sibiu, echipă pentru care a jucat în perioada 1991-1996, când a avut și două selecții la națională. După șase ani la Dinamo, unde a câștigat 2 titluri și 3 cupe, a revenit la FC Sibiu în sezonul 2004-2005. Actualmente este profesor de sport la un liceu din Sibiu, Tâlvan este și observator la ligile inferioare și Cupa României, dar și președintele Federației  de Minifotbal din România – ONG.
”După șase ani de performanță la Dinamo, voi ține cu ei.  La ce au prezentat cele două echipe în ultima vreme, pare că Sibiu este favorită, dar jocul pe care Dinamo l-a prestat este consistent, iar rezultatele nu sunt vizibile deoarece nu reușește să marcheze, deși a avut ocazii, însă a avut ghinion sau lipsă de inspirație în faza de finalizare” a susținut Ovidiu Tâlvan.

Fostul fundaș stânga este convins că echipa lui Marius Măldărășanu se poate clasa pe un loc de play-off, reper fiind jocurile foarte bune de pe teren propriu cu Rapid și FCSB.

”Dacă menține aceeași linie, clar că Sibiul va prinde play-off-ul, are un joc foarte bun, doar Farul a câștigat aici cu noroc, în rest nimeni. Nici Rapid nici FCSB nu au câștigat, mai mult, FC Hermannstadt le putea învinge. Poate că la Sibiu este nevoie  de mai multă încredere, jucătorii pot mai mult, nu trebuie să fie impresionați de numele adversarilor. Paraschiv este real talent, depinde de forma lui de moment dacă merită convocat la națională. Vor apărea din nou jucători care se vor sacrifica la națională, acolo trebuie să dai tot ce ai mai bun” a mai spus Ovidiu Tâlvan. Acesta  a fost invitat de clubul FC Hermannstadt să dea simbolic lovitura de start a partidei de sâmbătă, de la ora 17.00, de pe noua arenă din Sibiu, cu Dinamo București, din etapa 13 a Superligii.

Ovidiu Tâlvan a jucat în cariera de jucător la Inter Sibiu, Dinamo, Rocar, Astra Ploiești, Henan Jianve (China), Pegah Gilan (Iran), Apulum Alba Iulia, U Cluj și Minerul Lupeni.

Ultima oră

Comentariul meu