marius măldărășanu, după succesul categoric cu dinamo: ”aceste victorii sunt cel mai greu de gestionat”

FC Hermannstadt a reușit sâmbătă cea mai categorică victorie din acest sezon, 4-0 cu Dinamo București, iar antrenorul Marius Măldărășanu și-a lăudat echipa. 

După jocul solid prestat sâmbătă de echipa sa, antrenorul Marius Măldărășanu este mulțumit, mai ales că Sibiul a urcat pe locul 5 în Superliga. În plus, după multe jocuri, echipa sibiană nu a primit gol. Tehnicianul avertizează că astfel de succese categorice sunt cel mai greu de gestionat, iar jucătorii săi trebuie să rămână cu picioaree pe pământ.

”Au fost două reprize diferite. Am spus că vom merge sus în pressing, deoarece ei construiesc foarte mult de la portar și ne-a ieșit, am câștigat multe mingi în jumătatea lor. Exista riscul să devenim echipă lungă, dar îmi felicit echipa pentru efortul depus. A fost și acea fază din minutul 2, când s-a anulat golul lor cu VAR, apoi am marcat noi, dar cred că mai puteam marca și în prima repriză.  Știam că vor veni peste noi și mă bucur că am câștigat fără să primim gol, pentru că am primit aproape în toate meciurile până acum. E o satisfacție, tot lucrăm în acest sens. Cu siguranță este o victorie meritată. Știu prin ce am trecut sezonul trecut din punct de vedere mental, iar ăsta e un lucru pozitiv, pentru că dacă nu pierzi, contează. Punct cu punct, se adună. Pentru noi a trecut etapa a 13-a, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că asta e cel mai greu de gestionat, o victorie cu 4-0 în campionat. Am urcat, suntem bine în clasament, ne dă încredere, iar jocul a fost bun în marea parte a partidelor. Ocazii multe, ratări, dar a intrat când a trebuit”, a declarat antrenorul gazdelor la flash-interviul de la finalul jocului cu Dinamo.

marius măldărășanu, după succesul categoric cu dinamo: ”aceste victorii sunt cel mai greu de gestionat”

În această partidă, Balaure a înscris două goluri, iar Jipa a reușit primul său gol în Superligă. ”Balaure muncește foarte mult, se dăruiește mult și din punct de vedere tactic ajută foarte mult echipa. E normal să-și dorească un transfer, dar nu prea vreau să pierd jucători. Jipa are foarte mult de muncă, avem încredere în el, are o calitate tehnică extraordinară. Fizic nu prea e ok, dar l-am lăsat meciul acesta să câștige ritm de joc, pentru că n-a jucat încă din decembrie, dacă îmi aduc bine aminte. Șase luni de zile să nu joci, el însă oscilează, așa sunt jucătorii tineri. Glumeam cu staff-ul la un moment dat, că trebuie să dăm cu banul ca să alegem under-ul. Sper să îi crească încrederea”, a încheiat Marius Măldărășanu.

FC Hermannstadt a făcut spectacol sâmbătă, pe noua arenă din Sibiu, 4-0 cu Dinamo București.

marius măldărășanu, după succesul categoric cu dinamo: ”aceste victorii sunt cel mai greu de gestionat”

Ultima oră

Comentariul meu