csu a pierdut la pitești. sibiul e la prima înfrângere din acest sezon

CSU Sibiu a pierdut sâmbătă primul meci în acest sezon al Ligii Naționale masculine de baschet, scor 70-77 în deplasare, cu FC Argeș. 

Venită după înfrângerea de miercuri din FIBA Europe Cup, cu Caledonia Gladiators (Scoția), CSU Sibiu a pierdut sâmbătă și la Pitești, în meci contând pentru Liga Națională.

Argeșenii au dominat primul sfert  și conduceau cu 23-14 după zece minute. CSU nu și-a revenit nici în sfertul al doilea, astfel că FC Argeș avea un avantaj consistent la pauză mare: 47-34.

Sfertul al treilea a fost unul echilibrat, argeșenii având un avantaj maxim de 18 puncte. La capătul sfertului trei, scorul era 64-47 și meciul părea jucat.

Gruparea de pe malul Cibinului a dat semne de viață în ultimul sfert și a revenit în meci, reușind la un moment dat să se apropie la doar 4 puncte. Finalul de joc a aparținut însă argeșenilor, care s-au impus cu 77-70.

Cei mai buni marcatori ai Sibiului au fost Kyle Adnam (24 de puncte), Rareș Uță (11 puncte) și Mouhammed Barro (11 puncte).  În Conferința B, CSU  este pe locul 3, cu trei victorii și o înfrângere.

În etapa următoare, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 19.00, CSU Sibiu va primi vizita celor de la CSM Constanța.

csu a pierdut la pitești. sibiul e la prima înfrângere din acest sezon

Ultima oră

Comentariul meu