nouăsprezece persoane duse la spital în urma accidentului de pe strada salzburg
Accidentul cu 19 victime de pe Drumul Hoților, în intersecția morții

Nouăsprezece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului de vineri din intersecția dintre Drumul Hoților și strada Salzburg. 

UPDATE

Persoanele rănite în accident au ajuns la spital, acolo unde primesc îngrijri medicale. „La Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 11 pacienți cu vârste între 24 și 57 ani, 5 femei și 6 bărbați. Aceștia au fost preluați de personalul medical pentru acordarea îngrijirilor și efectuarea consultațiilor. Pacienții sunt în momentul de față stabili și conștienți. Aceștia au suferit contuzii, escoriații și traumatisme. Investigațiile medicale continuă pentru stabilirea conduitei terapeutice”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două microbuze au intrat în coliziune, vineri, în intersecția dintre strada Salzburg și Calea Șurii Mici. Peste douăzeci de persoane au fost evaluate de echipajele medicale venite la fața locului, iar 19 dintre ele au ajuns la spital.

nouăsprezece persoane duse la spital în urma accidentului de pe strada salzburg

„În accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea 4 persoane refuză transportul la spital. Merg la spital în total 19 persoane (11 femei și 8 bărbați).
Echipajul ATPVM transportă la Spitalul Militar un număr de 8 victime care prezintă traumatisme și escoriații. Echipajele SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie și patru bărbați care prezintă traumatisme și contuzii minore. Echipajele SAJ au preluat 6 victime”, a precizat Raluca Marcu, reprezentantul ISU Sibiu.

Citește și: Accident cu două microbuze pe strada Salzburg în Sibiu. Drumul Hoților, blocat

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Trec zilnic de 2x pe zi prin acea intersectie.
    E una din intersectiile din Sibiu semnalizata cu bulina neagra de avertizare ( au avut loc accidente in trecut cu victime ).
    1. intersectia e semnalizata din ambele sensuri cu reglementare de viteza – 50 km/h, ba chiar si pe Calea Surii Mici la fel, NIMENI NU RESPECTA !
    2. ffffff putin care se opresc in acea intersectie pentru traversare, cunosc legile acordarii prioritatii in intersectii, deci intervin NEACORDARI DE PRIORITATE ZILNIC !!!
    3. intersectia, chiar si dupa ffff dese accidente doar cu daune materiale si CHIAR SI VICTIME ( vezi anul 2022 ), ramane slab iluminata, fara supraveghere video, fara reductoare de viteza pe carosabil.

    Am intrebat astazi agentul de politie, cu ocazia accidentului mentionat sus in articol, de ce nu se iau masuri pentru a se elimina genul de accidente, aici raspunsul : indreptati-va pentru asta catre administratorul drumului – DRDP Brasov sau consiliul Judetean Sibiu.
    Am facut sesizare si pe Sibiu App – acelasi raspuns cu un singur verb.