marius măldărășanu, înainte de meciul cu dinamo: ”ne dorim să marcăm mai multe goluri”

FC Hermannstadt și Dinamo București se confruntă sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în meci contând pentru etapa 13 din Superligă. 

Neînvinsă de opt etape, FC Hermannstadt este pe locul 6, cu 16 puncte și are prima șansă în disputa de sâmbătă. Dinamo a ajuns pe penultimul loc, cu doar 9 puncte, însă, în ultimul meci a remizat surprinzător cu CFR Cluj. Elevii lui Ovidiu Burcă sunt însă la șase meciuri de campionat fără succes.

YouTube video

”Cu trei puncte rămânem sus în clasament”

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu își dorește ca echipa sa să își consolideze locul de play-off după jocul cu Dinamo. ”Ne dorim să câștigăm, suntem conștienți că cu trei puncte rămânem sus în clasament. Trecem printr-o perioadă bună, a venit această întrerupere, care a fost binevenită din punctul meu de vedere. Știți foarte bine, a fost o perioadă cu foarte multe meciuri într-un timp scurt” a spus Măldărășanu. 

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Dinamo!

Tehnicianul lui FC Hermannstadt își dorește ca echipa sa să fructifice ocaziile avute și speră să facă acest lucru sâmbătă,  contra ”câinilor roșii”. Echipa sibiană are cinci remize consecutive, însă sâmbătă este ocazia prielnică pentru a se relua șirul victoriilor.

”Jucăm contra unei echipe de tradiție, unei echipe bune, care îmi place, încearcă să joacă fotbal și de multe ori le reușește. Neșansa lor a fost țintarul, au avut un program foarte greu pe început de campionat, probabil și-au pierdut încrederea și din cauza asta nu au un număr mai mare de puncte. Ne interesează jocul nostru, trecem printr-o perioadă bună, din punct de vedere al atitudinii vom fi la înălțime, rămâne eficiența, unde avem un pic de lucrat. Ne dorim să marcăm mai multe goluri, pentru că avem ocazii, trebuie să îmbunătățim lucru acesta, ne trebuie o concentrare mai mare în fața porții” a mai spus Măldărășanu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Pe lângă accidentarea juniorului Dr. Iancu, care va lipsi până la finele acestui an, Cristi Neguț este incert, după ce resimte dureri la coastă de la ultimul joc.

Mai sunt bilete disponibile

La partida cu Hermannstadt, în deplasare, sâmbătă, „câinii” au alocate 2.000 de tichete, anunțându-se foarte mulți fani ai dinamoviștilor din zona Transilvaniei. Mai sunt bilete disponibile și pe siteul Bilete.ro, dar și la Stadionul Municipal din Sibiu. Vineri, biletele se vând între orele 12.00-19.00, iar în ziua jocului începând cu ora 12.00. Prețul diferă în funcție de zone: 100 lei la Tribuna 1, 90 de lei la Tribuna 2 și 50 lei la peluze.

Echipă probabilă FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Oroian – Bucuroiu (Jipa), Mino Sota, Alhassan, Balaure – G. Iancu, Paraschiv.

marius măldărășanu, înainte de meciul cu dinamo: ”ne dorim să marcăm mai multe goluri”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu