imagini cu momentul impactului dintre două microbuze în „intersecția morții” din sibiu. 19 oameni au ajuns la spital (video)

Momentul în care două microbuze au intrat în coliziune în „intersecția morții” din municipiul Sibiu a fost surprins cu ajutorul unei camere de supraveghere. 

Un accident rutier grav a avut loc, vineri după-amiaza, la intersecția dintre Drumul Hoților și strada Salzburg. Nouăsprezece persoane rănite au fost transportate la spital de către echipajele medicale venite în sprijin la fața locului.

Momentul în care cele două microbuze dedicate transportului de persoane au intrat în coliziune a fost surprins de o cameră de supraveghere. Potrivit imaginilor, imediat după impact, călătorii transportați au coborât din vehicule și s-au îndepărtat speriați de locul evenimentului.

La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje medicale, respectiv două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o ATPVM, o autospecială de descarcerare și una de stingere, precum și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. De asemenea, în zonă au venit și polițiști din cadrul IPJ Sibiu. Traficul a fost blocat în toată intersecția. (MAI MULTE DETALII, AICI)

imagini cu momentul impactului dintre două microbuze în „intersecția morții” din sibiu. 19 oameni au ajuns la spital (video)

În ultimii ani, în această zonă au avut loc o mulțime de accidente rutiere, unele dintre ele extrem de grave. Din acest motiv, oamenii au numit-o „intersecția morții”. În repetate rânduri, sibienii au semnalat problema autorităților, cerând să găsească o măsură pentru a crește gradul siguranței rutiere. „De ani de zile se întâmplă aproape săptămânal accidente în această intersecție și ar fi obligatoriu și de urgență construirea unui sens giratoriu”, a spus cititorul care a trimis imaginile de la acest accident.

Citește și: Patru oameni decedați în accidentul din „intersecția morții”

Citește și: Accident pe Drumul Hoților – Două persoane rănite duse la spital

Ultima oră

Comentariul meu