sibianul ovidiu tâlvan va da lovitura de start la meciul fc hermannstadt - dinamo
Sibianul Ovidiu Tâlvan va da lovitura de start a meciului FC Hermannstadt – Dinamo București, care se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal.
Profesor de sport la un liceu din Sibiu, Tâlvan este și observator la ligile inferioare și Cupa României, dar și președintele Federației  de Minifotbal din România – ONG.
Fostul fundaș stânga și-a început cariera la Inter Sibiu, echipă pentru care a jucat în perioada 1991-1996, când a avut și două selecții la națională. După șase ani la Dinamo, unde a câștigat 2 titluri și 3 cupe, a revenit la FC Sibiu în sezonul 2004-2005.
Ovidiu Tâlvan a fost invitat de clubul FC Hermannstadt să dea simbolic lovitura de start a partidei de sâmbătă, de pe noua arenă din Sibiu, cu Dinamo București, din etapa 13 a Superligii.
sibianul ovidiu tâlvan va da lovitura de start la meciul fc hermannstadt - dinamo
”Fără nici o îndoială, Ovidiu Tâlvan a fost unul dintre cei mai buni fundași stânga din România ultimilor 30 de ani! A jucat în 268 de meciuri și a înscris 6 goluri pe prima scenă a fotbalului românesc pentru echipe ca Inter Sibiu, Dinamo, Rocar și Astra. A fost campion cu Dinamo București în 2000 și 2002 și a câștigat Cupa României în 2000, 2001 și 2003. La meciul FCH vs DINAMO, fundașul stânga de fier pe care l-a dat Sibiul fotbalului românesc va primi trofeul de Ambasador al Sibiului și va da lovitura de începere a partidei în mod simbolic” este postarea dată publicității vineri seara de clubul FC Hermannstadt. 
Ovidiu Tâlvan a jucat în cariera de jucător la Inter Sibiu, Dinamo, Rocar, Astra Ploiești, Henan Jianve (China), Pegah Gilan (Iran), Apulum Alba Iulia, U Cluj și Minerul Lupeni.
sibianul ovidiu tâlvan va da lovitura de start la meciul fc hermannstadt - dinamo

Ultima oră

Comentariul meu