consulatul germaniei din sibiu a donat 6000 de lei ospiciului pentru copii, carl wolff

La Sibiu, o acțiune sportivă de Ziua Unității Germaniei a strâns fonduri pentru Ospiciul pentru copii Carl Wolff.

Cu ocazia recepției din acest an de Ziua Unității Germaniei, la Sibiu a avut loc o acțiune sportivă dedicată fotbalului. Evenimentul a fost organizat de Consulatul Germaniei și FC Hermannstadt, iar scopul său a fost de a strânge fonduri pentru Ospiciul pentru copii Carl Wolff.

Ca într-un studio de televiziune german, oaspeții și-au putut încerca norocul șutând spre una din cele două porți montate în aer liber. Cine reușea să marcheze un gol, primea un cadou din partea clubului FC Hermannstadt. Mai cu seamă însă la fiecare încercare de a șuta, competitorii erau rugați să facă o donație pentru Ospiciul pentru copii Carl Wolff. În condiții meteo extrem de favorabile, oaspeții – atât domnii cât și doamnele – mulți dintre ei membri cunoscuți ai comunității locale, și-au încercat plini de voie bună norocul la poartă și au donat sume considerabile. Consulul Germaniei, doamna Jahn, s-a bucurat mult să înmâneze vineri, 20 octombrie, cei 6.000 Lei strânși directoarei Ortrun Rhein.

Cu toții știm că acești bani pot ajuta la o alinare a durerilor celor suferinzi.

Cu ocazia înmânării donației am aflat că după acțiunea Consulatului au existat donatori care au pus la dispoziție fonduri considerabile pentru sprijinirea activității Ospiciului. A fost o veste care ne-a bucurat mult, spune doamna Kerstin Ursula Jahn.

consulatul germaniei din sibiu a donat 6000 de lei ospiciului pentru copii, carl wolff

Ultima oră

Comentariul meu