accident la ieșire din sibiu spre daia. bărbat lovit la cap, dus la spital (foto)
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un accident rutier a avut loc, vineri, la ieșire din Sibiu spre Daia. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului o persoană a fost rănită. 

accident la ieșire din sibiu spre daia. bărbat lovit la cap, dus la spital (foto)

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe DJ 106, la ieșire din municipiul Sibiu spre Daia. „Este vorba despre o coliziune între două autoturisme, cauza producerii urmând a fi stabilită în urma cercetărilor”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a lovit la cap. El a fost dus la spital. „Un echipaj SMURD și o autospecială de stingere a intervenit de urgență pe strada Ștefan cel Mare, în Broscărie la ieșire către Daia, la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care avea un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat conștient la UPU Sibiu”, spune Raluca Marcu, reprezentantul ISU Sibiu.

De asemenea, pompierii au asigurat și măsurile specifice de protecție și securitate la incendiu întrucât existau scurgeri de combustibil pe carosabil.

În zonă se circulă îngreunat, mașinile circulă în coloană.

Ultima oră

Comentariul meu