șofer beat, prins de radar pe șoseaua alba iulia
foto: arhivă

Un șofer vitezoman a fost prins de radar pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Polițiștii au descoperit că era băut. 

Șoferul circula cu viteză pe Șoseaua Alba Iulia și a fost prins de radar. „La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism al cărui conducător auto fusese depistat de aparatul radar circulând cu viteza de 77 de km/h pe Șoseaua Alba Iulia”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Mohu. Testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Vă reamintim că șoferii care consumă alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan, dar și cei care conduc fără a deține acest drept vor fi condamnați la închisoare cu executare dacă sunt găsiți vinovați de producerea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Ultima oră

Comentariul meu