csc șelimbăr joacă vineri la piatra neamț. președintele remus șerban: ”mergem la victorie”
În etapa a 10-a a Ligii a II-a, CSC 1599 Șelimbăr va juca vineri, 20 octombrie, de la ora 18.00, la Piatra Neamț, cu Ceahlăul. Meciul va fi televizat în direct de Digi Sport și Prima Sport.
Echipa lui Claudiu Niculescu vine după prima înfrângere din acest sezon, la Cisnădie, cu Slobozia și a coborât pe locul 2 în clasament, dar este în grafic, bine plasată în lupta pentru un loc de play-off. Șelimbărul are 20 de puncte din 9 meciuri și un start foarte bun se sezon în eșalonul secund.
Ceahlăul este pe locul 7, cu 14 puncte și pare și ea în lupta pentru play-off, mai ales dacă va câștiga contra ”călăreților roșii.”
Oficialii clubului sunt optimiști și cred într-un rezultat pozitiv la Piatra Neamț. ”Ne așteaptă un meci destul de greu, cu o echipă bună din Liga 2, care își propune clasarea în play-off. Va fi un meci disputat si greu. Ca de obicei, mergem la victorie, băieții s-au pregătit foarte bine săptămâna asta. Am trecut peste înfrângerea din ultima etapă, băieții au un moral bun, Claudiu știe să îi capaciteze și știe să îi remonteze, astfel să nu fie sincope în agrenajul echipei” a spus președintele secției de fotbal de la CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban.
De la echipa șelimbăreană lipsesc juniorul Casian Soare, operat după o fractură de piramidă nazală suferită în amicalul din weekendul trecut, 1-2 cu FC Hermannstadt, dar și Nestorly Lumbu, eliminat etapa trecută, cu Slobozia.
Echipă probabilă: Roșca – Palmeș, Natea, Crișan, Mitrea – T. Călin, Moussinga (Panoș) – Hernando, I. Năstăsie, Schieb – Rotund.
csc șelimbăr joacă vineri la piatra neamț. președintele remus șerban: ”mergem la victorie”

Ultima oră

Comentariul meu