cioban găsit mort la o stână din loamneș. bărbatul avea 43 de ani
Un cioban fost găsit decedat marți dimineața, 17 octombrie, la o stână din satul Loamneș. Bărbatul avea doar 43 de ani.
Un cioban a fost găsit mort la o stână din Loamneș. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele acestuia la o stâna pe care bărbatul o avea. Nepotul bărbatului povestește că ciobanul a fost găsit pe gardul electric de lângă stână. Referitor la moartea ciobanului, polițiștii susțin că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei. „Bărbatul a fost găsit la o stână de către fratele său, iar polițiștii au constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul persoanei în cauză”, potrivit IPJ Sibiu.
În urmă cu doi, la aceeași stână a avut un scandal între patru bărbați, implicat fiind și ciobanul găsit decedat săptămâna aceasta. La acel moment scandalul a pornit „de la o bucată de pământ”. În august 2021, patru bărbați s-au încăierat la stână, unul dintre ei fiind lovit cu o bâtă în cap.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Explicați va rog mai concret ce ați vrut sa spuneți aici: „Referitor la moartea ciobanului, polițiștii susțin că nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei.”