un nou tip de țeapă la sibiu. doi bărbați au pretins că sunt din israel și au încercat să păcălească o pensionară

O sibiancă a făcut publică o întâmplare neobișnuită prin care soacra ei a trecut în decursul zilei de miercuri, 18 octombrie, în Cartierul Arhitecților. Pensionara a fost abordată de doi bărbați care voiau să îi doneze echipamente medicale și  care insistau să o ducă cu mașina acasă.

În timp ce se îndrepta spre casă, o pensionară a fost abordată pe strada Liviu Ciulei de doi bărbați pentru a-i oferi gratuit aparatură medicală adusă de la o clinică din Israel. Cei doi se aflau într-o mașină de culoare gri, maro închis. Pentru început, bărbații s-au prezentat politicoși după care au insistat să îi doneze aparatura medicală.

„Soacra mea, o femeie în vârstă, venea spre casă printre blocuri când la un moment dat a oprit brusc o mașină lângă ea. Indivizii s-ar fi prezentat foarte politicoși și i-au spus că au aparatură medicală adusă din Israel pentru că s-a închis o clinică și poate să i-o dea gratis. Bineînțeles că, draga de ea, a răspuns la toate întrebările și în final au întrebat-o unde locuiește. Atunci aceasta le-a zis să o lase în pace, moment în care s-au dat jos din mașină și i-au arătat ce aveau în portbagaj, inclusiv oale erau acolo. Singura condiție era să accepte aparatura, dar să le dea cutiile înapoi, după care s-au oferit să o ducă acasă cu mașina”, a spus Irina Roșca, locuitor în Cartierul Arhitecților.

Femeia a scăpat de insistențele celor doi bărbați și imediat ce a ajuns acasă a sunat la poliție pentru a sesiza întâmplarea.

 

Ultima oră

Comentariul meu