se apropie ziua meciului fc hermannstadt - dinamo. doi sibieni au evoluat în opt din cele nouă dispute cu “câinii roșii”

Cei mai vechi jucători din lotul lui FC Hermannstadt, Ionuț Stoica și Petrișor Petrescu au prins opt din cele nouă jocuri ale echipei împotriva celor de la Dinamo București. 

FC Hermannstadt și Dinamo ajung la cea de-a zecea confruntare din istorie, urmând să se întâlnească sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal, în meci contând pentru etapa 13 din Superligă.  În cele nouă confruntări de până acum, Dinamo a cedat o singură în fața sibienilor. Însă, sâmbătă, echipa lui Măldărășanu este favorită, fiind neînvinsă de opt etape și ocupând locul 6 în clasament, în timp ce ”câinii roșii” sunt pe penultimul loc.

Conform unei statistici furnizată de Gazeta Sporturilor, din cele 9 confruntări, veteranii Sibiului,  Ionuț Stoica și Petrișor Petrescu au ratat doar un singur joc în fața celor de la Dinamo. De la Dinamo, Ricardo Grigore este jucătorul din actualul lot cu cele mai multe partide prinse în tricoul alb-roșu contra Sibiului.

Pentru ardeleni, Ionuț Stoica a rămas un pilon de bază al lui Marius Măldărășanu, fiind integralist în toate jocurile din acest sezon, în timp ce Petrișor Petrescu a pierdut lupta pentru titularizare. Petrescu a prins doar 38 de jocuri în acest sezon în Liga 1 în 4 meciuri și  a reușit un gol superb, cu Voluntari.

În cele nouă întâlniri dintre cele două formații s-au înscris 22 de goluri, 37% din acestea venind în urma unor faze fixe.

Primul meci direct s-a consemnat în august 2018, când Dinamo s-a impus cu 2-1, după un gol victorios reușit în prelungiri. Ca un fapt inedit, cei doi portari de rezervă de la acel joc, Muțiu (Dinamo) și Began (FC Hermannstadt) au făcut schimb de echipe. Portarul Sibiului, Căbuz a fost atunci titular și va fi probabil între buturile lui FC Hermannstadt și sâmbătă.

Biletele pentru confruntarea de sâmbătă, de pe noua arenă din Sibiu sunt disponibile pe siteul Bilete.ro, la prețurile de 100 lei (Tribuna 1), 90 lei (Tribuna 2) și 50 lei (peluze).

se apropie ziua meciului fc hermannstadt - dinamo. doi sibieni au evoluat în opt din cele nouă dispute cu “câinii roșii”

 

Ultima oră

Comentariul meu