petreceri înfricoșătoare și ateliere magice pentru copii. unde mergem costumați de halloween în sibiu

O mulțime de evenimente au loc, la finalul lunii, în județul Sibiu, de Halloween. În pub-uri și în cluburi petrecăreții se vor distra costumați, iar la locurile de joacă se organizează petreceri tematice pentru cei mici. 

Mulți dovleci, costume și măști înfricoșătoare, decorațiuni cu lilieci, păianjeni și cranii sunt doar câteva dintre elementele ce vor face ca evenimentele organizate de Halloween să fie de neuitat. Cei care se tem se vor închide în case, însă petrecăreții se vor „ascunde” în pub-uri și cluburi, acolo unde vor încerca să alunge spiritele rele cu multă muzică și dans. Chiar și cei mici au ocazia să participe la petreceri organizate special pentru ei, unde vor avea posibilitatea să trăiască momente pe care le văd doar în desene animate. 

Backyard organizează, în 28 octombrie, cea mai tare petrecere de Halloween, mai ales fiindcă este ultimul party din acest sezon. Petrecăreții sunt așteptată costumați, fiindcă va avea loc și un concurs. „Pregătiți-vă pentru ultima petrecere din acest sezon. O noapte de Halloween cum n-a mai fost până acum. Nu uitați de concursul de costume. Câștigătorul va pleca acasă cu un premiu”, anunță organizatorii. Alex Kennon, John Trend și Sebastian sunt DJ-ii care vor încălzi atmosfera! Petrecerea începe la ora 22:00, iar biletele pot fi achiziționate online, dar și la fața locului. Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis. 

petreceri înfricoșătoare și ateliere magice pentru copii. unde mergem costumați de halloween în sibiu

O petrecere tematică are loc și în Imperium Pub. Muzică live, decorațiuni înfricoșătoare și petrecăreți curajoși, cam asta veți găsi aici în 28 octombrie, de la ora 22:00. „V-ați pregătit costumele? Noi ne-am pregătit locația, avem super trupă și suntem gata de petrecerea toamnei! Nu se putea așa party fără cea mai faină atmosfera, creată de unicii Acoustic Band! Nu fiți fricoși, haideți cu cele mai faine și originale costumații și aveți șansa să câștigați o sticlă de vodka”, spun organizatorii petrecerii.  

petreceri înfricoșătoare și ateliere magice pentru copii. unde mergem costumați de halloween în sibiu

Este party de Halloween și în Premier Lounge Bar. Petrecerea va avea loc în 31 octombrie, iar DJ Pamp va întreține atmosfera. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet, iar organizatorii vin cu reduceri. Cei care vin costumați cumpără biletul la preț mai mic. 

La Geea Caffe are loc, de asemenea, o petrecere cu tematică de Halloween. Începe la ora 19:00, iar toți petrecăreții care vin costumați primesc un shot din partea casei! 

Cei mici vor avea și ei parte de distracție și vor putea îmbrăca diferite costume cu ocazia Halloween-ului. Personajele lor preferate din desenele animate prin viață în această zi! 

Allegria Kids organizează o super petrecere pentru copii. Atelier de creație, jocuri și concursuri, degustări de prăjiturele, costume amuzante, acestea sunt activitățile din programul celor mici. Petrecerea are loc marți, 31 octombrie, la locul de joacă Allegria Kids din cartierul Ștrand. Detalii despre tariful de înscriere la eveniment, aici. 

O paradă a costumelor și concursuri surpriză vor avea loc și la AnaidaLand pe strada Doamna Stanca în Șelimbăr. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani sunt așteptată să se distreze aici. Micuțul care va avea cel mai reușit costum va fi premiat! Detalii despre eveniment, aici.

petreceri înfricoșătoare și ateliere magice pentru copii. unde mergem costumați de halloween în sibiu

La locul de joacă Strumf Regal de pe strada Bârsei din Sibiu au loc două petreceri de Halloween, în 30 și 31 octombrie. Organizatorii spun că micuții vor fi pictați pe fețe, se vor juca jocuri distractive, vor avea ocazia să facă cunoștință cu personaje Disney îndrăgite și se vor distra pe cinste. Detalii despre eveniment, aici. 

Și la Povestea Calendarului din Porumbacu de Jos va avea loc un weekend memorabil. „Petrecerea strigoilor” are loc în 28 și 29 octombrie. „Te așteptăm la un weekend de speriat, cu numeroase activități pentru mici și mari: incursiuni în Hanul Groazei, sculptat dovleci zevzeci, ateliere creative tematice, ateliere gastronomice, lansarea Pupușelei Boohoohoo a lunii octombrie, pictură înfricoșătoare pe față”, spun organizatorii. 

petreceri înfricoșătoare și ateliere magice pentru copii. unde mergem costumați de halloween în sibiu

Teatrul GONG a pregătit, de asemenea, un eveniment pentru Halloween. Așadar, copiii sunt așteptați la un atelier de creați numit „Măști Boo Hoo Hoo”. „Halloween se sărbătorește în fiecare an, în 31 octombrie, cu o mare petrecere a costumelor de groază, a bomboanelor și a farselor amuzante. Teatrul GONG Sibiu organizează un atelier cu această ocazie, îmbinând atelierul de creat povești cu cel pentru miniArtiști. Astfel, Diana Ribana și Alexandra Stoica au pregătit pentru participanți un atelier de creat măsti de Halloween. Măștile boo hoo hoo! vor fi confecționate din carton. Fie că vor fi colorate sau catifelate, cu sclipici sau monocrome, măștile create vor spune câte o poveste aparte, iar cu ajutorul fiecărui copil, acestea vor prinde viață la fiecare petrecere”, se arată pe site-ul teatrului.

petreceri înfricoșătoare și ateliere magice pentru copii. unde mergem costumați de halloween în sibiu

Cei mici sunt așteptați și la Club Ecvestru Transilvania, acolo unde, în 29 Octombrie, de la ora 11:00, are loc o petrecere tematică. Micuții vor petrece Halloween-ul costumați, iar cea mai tare ținută va fi premiată. „În ziua evenimentului, micuții vor avea ocazia să se bucure de plimbări cu căluții, să participe la lecții de echitație speciale și să interacționeze cu aceste creaturi grațioase. Vom oferi, de asemenea, jocuri distractive și activități educative pentru a le stimula imaginația și creativitatea, pictura pe față by Joy Kids, ateliere de creație, tobogane gonflabile, photo corner decorat specific de Halloween”, spun organizatorii. Detalii despre eveniment, aici. 

Ultima oră

Comentariul meu