târgul imobiliar şi salonul de mobilă revin în weekend la sibiu

La sfârşitul acestei săptămâni, începând de vineri, sibienii pot vizita două evenimente expoziţionale atractive si de tradiție de unde îşi pot achiziționa locuinţa mult visată, îşi pot alege mobilier modern direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuţi în domeniu, iar pentru ca oferta să fie completă o noutate pentru Sibiu, Târgul Imobiliar aduce din nou și în această ediție sibienilor oferte şi oportunităţi de a achiziționa proprietăți inclusiv în DUBAI.

Dacă aveți în plan achiziţionarea unei locuințe sau a unei proprietati de vacanta sau pur si simplu o considerati ca o invesțiție imobiliara sau sunteti interesati de mobilarea unei case sau planificarea unor amenajari, între 20-22 OCTOMBRIE vă puteți pune planurile în aplicare. Și e foarte simplu, pentru că cele doua evenimente se aduna se adună într-un singur loc la REDAL EXPO SIBIU.târgul imobiliar şi salonul de mobilă revin în weekend la sibiu
„În fiecare an ne dorim să venim cu proiecte şi evenimente atractive pentru publicul vizitator, reuşind împreună cu partenerii de la Redal Expo să oferim un eveniment complex destinat publicului din Sibiu şi numai. Surpriza în acest weekend este a doua participare a unei companii imobiliare care activează la nivel national cat si international care vine cu o mulțime de proiecte avantajoase pentru cei care doresc o investiție imobiliara si anume in DUBAI.
La Târgul Imobiliar şi Salonul de Mobilă vor veni expozanți locali cat si nationali. Printre ei se află unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sibiu,firme de amenajari interioare cat si exterioare, instituții financiar bancare producători autohtoni de mobilier precum şi importatori recunoscuţi din domeniu. Aceştia au anunţat oferte şi promoţii speciale pentru cei care aleg să viziteze târgul în acest weekend.târgul imobiliar şi salonul de mobilă revin în weekend la sibiuEvenimentele expoziţionale vor avea loc între 20-22 OCTOMBRIE la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Intrarea va fi liberă vineri între orele 12 și 19, sâmbătă între 10 și 19 și duminică între 10 și 18.

Ultima oră

Comentariul meu