șofer amendat cu 3.400 de lei și suspendarea permisului de conducere pentru comportament agresiv în trafic (video)
foto: arhivă

Un șofer din Călărași a fost amendat cu 3.400 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 120 de zile, după ce a fost surprins de polițiști în timp ce forța un alt șofer să accelereze pentru a-i permite să înainteze.

Incidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui, unde șoferul agresiv a fost depistat cu ajutorul camerelor de filmare. Poliția Română a transmis un mesaj prin care a avertizat asupra pericolelor comportamentului agresiv în trafic.

„Dragă domnule conducător auto/pieton pentru o perioadă, După măsurile luate de către colegul nostru de la Biroul de Poliție Autostrada A2, venim și noi cu o completare, dacă ne permiteți…

Să vă puneți în postura celui forțat din spate, așa cum se vede și în materialul video. Dacă se speria în acel moment, avea o reacție și trăgea de volan? Unde se ajungea?

Se pare că acest tip de bullying în trafic încă persistă, iar, până nu va dispărea, colegi precum Mihai (agentul constatator din cazul de față) vor fi acolo să ia măsuri! Conduceți regulamentar!”, a transmis Poliția Română, relatează portalul de știri ziare.com.

Ultima oră

Comentariul meu