românia u21 joacă marți cu finlanda pe municipal. s-au pus în vânzare ultimele bilete

În al treilea joc din campania de calificare la Europeanul de tineret, România U21 va întâlni marți, la Sibiu, de la  ora 18.00, reprezentativa similară a Finlandei.

Pentru naționala de tineret, victoria în meciul de marți, de pe noua arenă din Sibiu este obligatorie, pentru a rămâne în cursa pentru calificare.  Deocamdată, „tricolorii” ocupă locul 4 într-o grupă în care conduce Elveția, favorită clară la primul loc.

Elevii lui Daniel Pancu au trei puncte din două jocuri. Doar prima clasată din grupă, alături de cele mai bune echipe clasate pe locurile 2 în grupele preliminarii se califică direct. Celelalte șase echipe situate pe locurile 2 vor da baraj între ele pentru calificare la turneul final Euro 2025 din Slovacia.

românia u21 joacă marți cu finlanda pe municipal. s-au pus în vânzare ultimele bilete

Daniel Pancu: ”Vom marca goluri”

Biletele pentru meciul cu Finlanda sunt disponibile, începând de marți dimineața și la casieriile stadionului din Sibiu. Tichete se găsesc în continuare și online, pe siteul Federației Române de Fotbal. Accesul publicului pe stadion va fi permis începând cu ora 16.00.  ”Noi o să marcăm goluri, avem jucători de mare calitate în atac, important e să nu primim. Stilul nordic este bazat pe spectacol, fotbal ofensiv, obiectul lor e să ofere mereu soluții pentru echipa mare, ar trebui să gândim la fel. Au un jucător la Famalicao, pe Liimatta, care a marcat trei goluri cu Albania și unul contra Elveției” a anunțat selecționerul Daniel Pancu.

Tricolorii mici fac parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Echipa probabilă a României U21: Sava – Pantea, Ignat, M. Ilie, Amzăr –  Corbu, Vulturar, Grameni – O. Popescu, R. Ilie, Mazilu.

românia u21 joacă marți cu finlanda pe municipal. s-au pus în vânzare ultimele bilete

Ultima oră

Comentariul meu