portarul lui csc șelimbăr, măgulit de convocarea la naționala de tineret: ”este un premiu pentru munca depusă”

Portarul echipei de Liga 2  CSC 1599 Șelimbăr, Alexandru Roșca (19 ani) face parte din lotul național de tineret al României, care va întâlni marți, la Sibiu (ora 18.00) pe Finlanda, în preliminariile Euro 2025. 

Evoluțiile foarte bune din startul acestui sezon la echipa de club l-au propulsat pe Alexandru Roșca la naționala de tineret. Selecționerul Daniel Pancu l-a convocat pentru ”dubla” cu Armenia și Finlanda, însă unele mici probleme medicale au făcut ca portarul de la Șelimbăr să nu prindă foaia de joc cu Armenia și probabil nu va fi în lot nici marți, pe Municipalul din Sibiu, cu Finlanda.

Pentru Alexandru Roșca, prezența la naționala de tineret este un premiu pentru munca depusă sub comanda lui Claudiu Niculescu la Șelimbăr, echipă situată pe locul 2 în Liga 2.

”Pentru mine convocarea la echipa națională a fost ceva foarte frumos, ca pentru oricine altcineva, a fost ca un premiu pentru munca depusă. Meciul cu Finlanda va fi unul frumos, cu jucători valoroși de ambele părți, dar în final cred că vom ieși victorioși de pe teren. Am pregătit bine meciul, băieții sunt concentrați și convinși că vom scoate un rezultat pozitiv” a spus Alexandru Roșca pentru Ora de Sibiu.  

CSC 1599 Șelimbăr este pe locul 2 în eșalonul secund, cu șase victorii, două remize și o înfrângere. Venit sub formă de împrumut de la UTA, Roșca a fost titular la Șelimbăr în toate cele nouă jocuri de campionat din acest sezon.

portarul lui csc șelimbăr, măgulit de convocarea la naționala de tineret: ”este un premiu pentru munca depusă”
Foto: Cătălin Crăciun

 

 

Ultima oră

Comentariul meu