mirabela dauer acuză organizatorii astra film de lipsă de profesionalism. au schimbat data concertului fără să o anunțe
Sursa foto: Libertatea

Mult îndrăgita cântăreață, Mirabela Dauer, a transmis un mesaj sibienilor pe pagina sa de facebook, în care își cere scuze publicului pentru că nu a mai susținut concertul din cadrul petrecerii disco, de luni. Artista spune că spectacolul nu a mai avut loc din cauza „unor organizatori mai puțin organizați”.

Mirabela Dauer ar fi trebuit să urce pe scena la Astra Film Festival în cadrul unei memorabile petreceri disco, care va avea loc luni, 16 octombrie, începând cu ora 21:00, la Sala Thalia din Sibiu, însă cântăreața susține că nu a fost anunțată că data concertului a fost schimbată, astfel nu a reușit să mai ajungă la Sibiu.

„Bună dimineața, dragilor!
Îmi place să vă trimit gânduri bune și urări frumoase în fiecare zi, astăzi însă nu am vești bune. Din păcate, datorită unor organizatori mai puțin…”organizați”, întâlnirea de mâine cu sibienii nu poate avea loc.

Cei care s-au ocupat de spectacol au omis să mă anunțe că au schimbat data evenimentului.

Consider că este o lipsă gravă de profesionalism și o lipsă totală de respect fata de public și artiști. Cine mă cunoaște știe că sunt un om extrem de serios și de organizat și îmi respect absolut toate înțelegerile, mai ales când ele sunt contractuale.

Îmi cer scuze pentru că nu ne întâlnim și sper că organizatorii să aibă bunul simț de a posta pe site-rile unde au promovat evenimentul recunoașterea greșelii și scuzele față de public.
Vă iubesc tare și vă mulțumesc că existați”, a scris artista într-o postare pe facebook.

Ora de Sibiu a solicitat un răspuns din partea reprezentaților Festivalului ASTRA Film.

 

Ultima oră

Comentariul meu