Fostul viceprimar al Sibiului, Alexandru Dumbravă, a demisionat de la școala din Roșia

Fostul viceprimar al Sibiului, Alexandru Dumbravă, a demisionat din funcția de director al Școlii Gimnaziale din Roșia. 

Alexandru Dumbravă a demisionat, la începutul lunii august, atât din funcția de viceprimar al Sibiului, cât și din cea de consilier local, după ce a recunoscut că a comis fraudă cu bani europeni. 

La scurt timp, acesta s-a reîntors la Școala Gimnazială din Roșia, pe postul de director al unității de învățământ. Dumbravă a obținut funcția în urma unui concurs pe care l-a susținut în anul 2021, pe când era viceprimar al Sibiului, iar de atunci locul i-a fost rezervat. 

Cu toate acestea, Dumbravă n-a stat mult la școala din Roșia, căci în 13 octombrie a demisionat din funcția de director și s-a retras din învățământ. „Vineri (n.r.: 13 octombrie) și-a depus demisia către Inspectoratul Școlar, iar luni (n.r.: 16 octombrie) a fost numită prin detașare, în interesul învățământului, doamna profesor Țugulea Daniela, care a ocupat funcția de director adjunct”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu. 

Vă reamintim că Alexandru Dumbravă a fost condamnat recent la 2 ani și 3 luni închisoare cu suspendare. El a recunoscut că a comis fraudă cu bani europeni, iar judecătorii Tribunalului București au admis acordul de recunoaștere a vinovăției semnat cu procurorii Parchetului European. În următoarea perioadă, fostul viceprimar Dumbravă va trebui să respecte mai multe măsuri de supraveghere și să presteze muncă în folosul comunității. 

Citește și: Fostul viceprimar Alexandru Dumbravă, condamnat la închisoare cu suspendare. Va face muncă în folosul comunității

Ultima oră

Comentariul meu

Publică