impresarul lui daniel paraschiv anunță: ”discuțiile pentru transferuri încep să apară din noiembrie”

Agentul atacantului Daniel Paraschiv, Sergiu Bodea a anunțat că deocamdată nu este nicio ofertă concretă pe adresa clubului FC Hermannstadt. 

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că există interes din partea unui club din Franța pentru Daniel Paraschiv. Interesul poate veni de la Bordeaux, care l-a avut în vizor și în vară, sau chiar de la Metz, unde antrenor este Boloni.

Impresarul Sergiu Bodea, cel care îl reprezintă pe Daniel Paraschiv se așteaptă ca ofertele să vină din noiembrie. În acest moment, nu este nicio discuție concretă.

”În momentul de față, nu este nimic concret. Au fost discuții așa, dar vara trecută, de la Bordeaux, din Franța, nu știu de ce a picat atunci transferul. Ce a fost concret, a fost din Ungaria, de la Mol Vidi și de la Dinamo Kiev. La Mol Vidi și Dynamo Kiev a fost concret și la negocieri. Interese au mai fost și din alte părți, dar doar o întrebare, n-a fost ceva concret. Cât costă, care e prețul, care e salariul, dar nu a fost ceva concret. De la Mol Vidi și Dinamo Kiev au fost concrete, au fost să-l vadă, l-au urmărit pe jucător, dar Paraschiv nu și-a dat acordul să plece” a spus impresarul Sergiu Bodea pentru IAMSport.

Ofertele ar putea apărea însă în luna noiembrie, când cluburile își caută întăriri pentru campania de transferuri din iarnă. ”Eu vă spun, discuțiile încep să apară cam din luna noiembrie. În noiembrie vin oamenii să vadă jucătorii. Toată luna noiembrie și decembrie se muncește pe treaba asta”, a mai declarat Sergiu Bodea.

Pentru transferul lui Daniel Paraschiv, Sibiul cerea în vară circa 1,2 milioane de euro.

 

Ultima oră

Comentariul meu