directorul cnm astra: mă rog ca în cinci ani să aniversăm astra film într-un sediu nou (video)

Directorul Complexului Naţional Muzeal ASTRA, Ciprian Ştefan, speră ca Astra Film să aibă un sediu nou în următorii cinci ani.

“La Sibiu cultura contează”

“Mă rog ca în următorii cinci ani să aniversăm Astra Film într un sediu nou. (…) într adevăr, la Sibiu și ar trebui și în toată țara, cultura contează. Prin cultură creștem societatea, o dezvoltăm și creștem generațiile viitoare fără de care nu putem continua pe drumul pe care România a apucat-o în acest context net total neprielnic. Cu toate că am avut pandemie şi avem un context internaţional ciudat, Astra Film, echipa Muzeului ASTRA, reuşeşte să aducă în sălile din Sibiu, evenimente culturale de calitate. care sperăm noi, să continue şi să fie de exportat în toată ţara, pentru că la Muzeul ASTRA şi la Sibiu, cultura se trăieşte”, a declarat Ciprian Ştefan, la Gala Astra Film Festival, duminică seara.

Festivalul Astra Film a început duminică cu un documentar despre preşedintele Ucrainei şi continuă începând de luni până în 22 octombrie, cu numeroase evenimente. Programul complet îl găsiţi pe www.astrafilm.ro

Ultima oră

Comentariul meu