Mai sunt bilete doar la peluze pentru meciul de U 21 România-Finlanda de marți, de la Sibiu

Naționala Under 21 a României va juca marți, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu, cel de-al treilea joc din campania de calificare pentru Campionatul European de tineret. 

”Tricolorii” mici se mută de duminică la Sibiu, unde marți vor disputa al treilea meci din campania de calificare la Euro U 21. Naționala pregătită de Daniel Pancu face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. După două jocuri, România U 21 are 3 puncte și este pe locul 4 în grupă, după ce a pierdut în Albania (2-3) și a câștigat acasă cu Armenia (2-0).  Se califică direct la Euro 21 din Slovacia câștigătoarele celor 9 grupe și cele mai bune 3 echipe clasate pe locul 2 (fără a se lua în calcul rezultatele împotriva echipelor de pe locul șase). Ultimele trei locuri de la turneu vor fi ocupate după un baraj, în dublă manșă, între celelalte 6 echipe de pe locurile secunde.

Din lotul convocat de selecționerul Pancu face parte și portarul de la CSC 1599 Șelimbăr, Alexandru Roșca, care însă nu a prins foia de joc pentru jocul precedent, din Giulești, 2-0 cu Armenia.

Mai sunt bilete doar la peluze pentru meciul de U 21 România-Finlanda de marți, de la Sibiu

Biletele pentru jocul de marți, de la Sibiu sunt disponibile pe site-ul bilete.frf.ro. Prețul unui bilet la peluze este de 10 lei. Acestea vor putea fi achiziționate în ziua meciului, începând cu ora 10.00 și de la casieria Stadionului Municipal. Nu se mai găsesc biletele la cele două tribune, care sunt deja sold-out, în schimb mai sunt disponibile circa 2700 de tichete la peluze.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Mai sunt bilete doar la peluze pentru meciul de U 21 România-Finlanda de marți, de la Sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică