Soare și temperaturi de vară chiar și în octombrie

Ziua de sâmbătă ne-aduce soare și vreme neobișnuit de caldă pentru mijlocul lunii octombrie. Maximele pornesc de la 21…22 de grade în depresiuni și pe litoral și ajung la 28…29 de grade în sudul României.

În Transilvania nu vorbim deloc despre ploi, însă, la fel ca în zilele trecute, avem o dimineață rece, în special în depresiuni, pe unde avem și ceață în primele ore. Apoi soarele încălzește rapid atmosfera și se face foarte cald pentru data din calendar. Maximele ajung la 27 de grade chiar și în această zonă, anunta StirileProTv.

Duminică o să continue vremea frumoasă și se face din nou mult mai cald decât ar fi normal. Temperatura urcă tot până la 28 de grade. Duminică-noapte se intensifică vântul, se înnorează și o să plouă.

Luni se răcește foarte tare și vor fi cel mult 17 grade. Mai apar ceva înnorări, poate și câțiva stropi de ploaie, iar vântul se menține activ pe parcursul zilei.

Marți temperaturile mai scad puțin. Vreme devine rece pentru această perioadă și maxima se oprește pe la 15 grade. Nu prea vedem soarele și s-ar putea să picure trecător.

Ultima oră

Comentariul meu