FC Hermannstadt câștigă în ultimul minut amicalul cu CSC Șelimbăr

FC Hermannstadt a câștigat cu 2-1 amicalul disputat sâmbătă, pe Stadionul Obor, cu echipa de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr. 

Jocul de sâmbătă, de pe Stadionul Obor s-a disputat fără spectatori, la cererea staff-ului tehnic de la FC Hermannstadt.

Pentru echipa lui Marius Măldărășanu au marcat Găman în minutul 30 și Fonseca în minutul 9, în timp ce R. Hernando a marcat pentru formația lui Claudiu Niculescu în minutul 41. A fost un test util pentru ambele formații, pentru a menține jucătorii în ritm de competiție în pauza prilejuită de acțiunile loturilor naționale.

Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un amical și în vară, când formația de Liga 1 s-a impus cu 1-0.

FC Hermannstadt: Muțiu – Butean, Găman, Antoche, Ciubotaru – Petrescu, Sota, Biceanu, Jipa –  G. Iancu, Paraschiv. Au mai intrat: Uțiu, Căbuz, Medina, Bejan, Baba, Bucuroiu, Oroian, Balaure, Neguț și Fonseca. 

CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovici – Alexe, Crișan, Natea, Mitrea – Moussinga, Călin – Soare, Năstasie, Schieb – Hernando. Au mai jucat: Bumbar, Babovic, Gliga, Palmeș, Răducioiu, Lumbu, Monea, A. Luca, Panoș, Vînău, Berisha, Rotund

Ultima oră

Comentariul meu

Publică