acs păltiniș rășinari a câștigat detașat derby-ul din liga 4 cu voința sibiu.

ACS Păltiniș Rășinari a câștigat detașat derby-ul etapei a șaptea din Liga 4, 3-0 cu Voința Sibiu și a făcut un pas mare spre titlul de campioană de iarnă.

Fanii Voinței au creat o atmosferă frumoasă în tribună, însă, pe teren, ACS Păltiniș Rășinari a fost cea care a dat tonul. Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin Bogdan Chirilă și au intrat la pauză în avantaj.

Tot echipa pregătită de Dragoș Năstase a fost la timona jocului și în repriza secundă. În minutul 54, Păltiniș Rășinari s-a desprins după reușita lui Adrian Greavu din penalty. În minutul 67, Ionuț Bratima a stabilit scorul final, 3-0 pentru gazde, care au făcut un pas mare în lupta pentru titlul județean. În repriza secundă, la Păltiniș Rășinari a jucat și Radu Neguț, managerul sportiv de la FC Hermannstadt.

Echipa lui Dragoș Năstase este lider, iar în acest moment pare a fi principala favorită la câștigarea titlului județean în Sibiu. ”Avem ca obiectiv câștigarea campionatului, apoi să treceam și de baraj și să ne bucurăm. Ne dorim foarte mult să promovăm, dar luăm totul pas cu pas” a spus antrenorul Dragoș Năstase.

Inter Sibiu a urcat pe locul 2, după victoria de sâmbătă, 3-2 pe teren propriu cu Leii Șura Mică, dar echipa lui Liviu Petrușel nu a jucat cu niciuna din pretendentele la titlul județean. Avrigul s-a impus cu 3-0 la Miercurea Sibiului, este neînvinsă, dar rămâne la patru puncte în spatele liderului.

Păltiniș Rășinari: Pîrvu – Vintilă, Chirilă, Vișa, M. Popa, Stoian, Bratima, Greavu, Barbu, Risti. Au mai jucat: Frățilă, A. Cozma, Trohin, R. Neguț, Mămăligă.

Voința Sibiu: Grecu – Oprișor, Condrea, Pavel, Rekik, Giura, Vecerdea, Șulea, Niță, Doda, Aldea. Au mai jucat: Dugulan, Kalimeris, Hulpușiu.

acs păltiniș rășinari a câștigat detașat derby-ul din liga 4 cu voința sibiu.

acs păltiniș rășinari a câștigat detașat derby-ul din liga 4 cu voința sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu