usr va anunța numele candidatului la primăria sibiu până la finalul anului. barna: „va fi o competiție internă” (video)

Numele candidatului pentru Primăria Sibiu la alegerile locale, din partea USR, va fi anunțat până la finalul anului, a menționat Dan Barna în cadrul emisiunii „Ora de Politică”. 

Vicepreședintele USR și deputat de Sibiu, Dan Barna, a vorbit la emisiunea „Ora de Politică” despre alegerile de anul viitor și a menționat că numele candidatului pentru primărie va fi anunțat în două luni. 

„Vom avea un candidat la primărie, va avea tot sprijinul și sper să avem o cursă câștigătoare. E asumarea și dorința politică a fiecărui partid care înscrie un candidat în cursă. În egală măsură însă, un număr de consilieri mai mare e un obiectiv prin care vocea ta poate să devină realitate, pentru că știm foarte bine, un primar chiar bine intenționat și cu bună înțelegere a meseriei, să spun așa, nu poate să funcționeze dacă are un consiliu ostil sau un primar funcționează, se armonizează cumva cu voința politică reflectată de consilieri. Și atunci, dacă ești prezent prin consilierii, de fapt ai o voce în administrația locală. (…) În următoarele două luni vom ști cu siguranță cine dintre colegii noștri va candida. Până la finele anului vom avea această decizie asumată. Sunt tot așa câteva opțiuni în care am încredere”, a spus Dan Barna. 

Vicepreședintele USR spune că numele va fi ales în urma unei competiții interne și orice coleg din partid este invitat să se înscrie. Ruxandra Cibu Deaconu, președinta USR Sibiu, și Diana Mureșan, consilier local, ar putea fi și ele pe listă. „Doamnele din USR Sibiu sunt foarte active politic și au crescut și au acumulat o experiență. Și Ruxandra Cibu și Diana Mureșan sunt personalități politice locale, cu un profil din ce în ce mai cunoscut în plan local și asta e un lucru foarte bun”, a adăugat Dan Barna. 

Ultima oră

Comentariul meu