cum arată cea mai mică biblie din lume, adusă la sibiu. trebuie citită cu microscopul (video)

Cea mai mică Biblie din lume, cea realizată pe un singur diapozitiv, poate fi “citită” cu ajurul microscopului, până duminică seara, la Biserica Biruinţa, de pe Bulevardul Victoriei, Pasajul Spitalului (lângă Spitalul Militar) din Sibiu.

Cea mai mică Biblie din lume a fost adusă la Sibiu, de la o asociaţie creştină din Germania. Această Biblie inedită este scrisă în limba engleză.

“Este un diapozitiv care conţine întreaga Biblie, 66 cărţi. Acest lucru este uimitor, pe un singur diapozitiv. Biblia înseamnă 1,245 de pagini în mod normal, în fiecare traducere. Este în limba engleză. Toată pusă pe un diapozitiv. Am mai adus-o în 2014. A fost realizată (…) înainte de videoproiector, de digitalizare”, a declarat pentru Ora de Sibiu, pastorul Teodor Dobrin, organizator al expoziţiei.

Pastorul creştin recunoaşte că această biblie foarte, foarte mică este realizată mai mult ca să impresioneze oamenii, nu este ceva util, uşor de citit.

“Este doar ca să impresioneze publicul. Este greu de folosit acest diapozitiv, pentru că îţi trebuie mult timp ca să citeşti şi nu cred că poate fi folosită normal ca să citeşti, cum ai citi o carte”. a mai spus pastorul sibian.

Mai multe biblii deosebite pot fi văzută la Biserica Biruinţa din Sibiu, vineri între orele 17.00 – 20.00, sâmbătă între orele 15.00 şi 18.00, iar duminică de la ora 18.00 la 20.00.

Expoziţia Bibliei se poate vedea gratuit.

Ultima oră

Comentariul meu