csu sibiu joacă sâmbătă cu scm craiova. yordan minchev: ”nu se câștigă ușor pe terenul nostru”

În etapa a patra a Ligii Naționale de baschet masculin, CSU Sibiu întâlnește pe  SCM U Craiova  sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 17.30, în Sala Transilvania.

Echipa sibiană a început în forță sezonul și are două victorii din tot atâtea jocuri în Liga Națională, ultima chiar la Oradea, una din pretendentele la medalii. În plus, CSU s-a calificat și în Final 8-ul Cupei României, după ce s-a impus în cele două dispute ale turneului de la Constanța.

SCM U Craiova a debutat în noul sezon de Liga Națională abia miercuri, acasă, 69-74 cu CSM Oradea.

Bulgarul Yordan Minchev avertizează că SCM Craiova poate fi un adversar periculos, mai ales că a jucat de la egal la egal cu Oradea.  „Craiova a jucat destul de bine în ultimul meci. Nu au fost echipa care ar putea să fie, dar au arătat binișor. Atât în atac, cât și în apărare au luptat până la final și vor veni cu siguranță la Sibiu pentru a obține victoria. Trebuie să le demonstrăm că nu este ușor să câștige pe terenul nostru. Suntem pregătiți pentru meciul de sâmbătă. Personal, mă simt excelent la Sibiu. Îmi place totul aici, fanii, condițiile, totul este foarte bine. Echipa merge bine, am început cu victorii și ne dorim să facem aceleași lucru în continuare” a spus Yordan Minchev pentru siteul oficial al clubului.

Biletele pentru meciul de sâmbătă dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova sunt disponibile pe siteul Bilete.r0.

csu sibiu joacă sâmbătă cu scm craiova. yordan minchev: ”nu se câștigă ușor pe terenul nostru”

Rinkevicius: ”Să răspundem cu nivel ridicat al contactelor”

Antrenorul principal al CSU Sibiu, Tomas Rinkevicius speră ca echipa să continue șirul victoriilor și în meciul cu SCM Craiova, dar avertizează că nu va fi un joc facil. „Craiova abia a jucat primul meci în campionat și le-au oferit o adevărată luptă celor de la Oradea. Au fost aproape să câștige. Este un lot complet diferit față de sezonul precedent. Nu avem prea multe informații despre ei. O echipă atletică, cu talie, poate doar conducătorul de joc este puțin mai scund. La celelalte poziții au talie bună și încearcă să joace un baschet atletic. Pentru noi va important să le răspundem cu nivel ridicat al contactelor. Ne pregătim în acest sens și sper să fim cu toții pe aceeași pagină, toată echipa, inclusiv antrenorii. Ne așteptăm la un meci dificil sâmbătă” a declarat antrenorul principal, Tomas Rinkevicius.

csu sibiu joacă sâmbătă cu scm craiova. yordan minchev: ”nu se câștigă ușor pe terenul nostru”

Ultima oră

Comentariul meu