acs mediaș, lider în liga 3 după a șasea victorie consecutivă. iosif biro: ”promovarea este foarte departe”
ACS Mediaș s-a impus vineri pe Stadionul ”Gaz Metan 2”, 1-0 în disputa cu Industria Galda și echipa lui Mihai Ianc este lider în Seria 9 din Liga a III-a.
Mediașul este de neoprit  în Liga a III-a, unde a reușit vineri a șasea victorie consecutivă. Autorul unicului gol al partidei cu Industria Galda a fost Răzvan Trif, care a punctat în minutul 35. Echipa medieșeană a dominat jocul, având și alte câteva situații extrem de favorabile de a marca. S-a terminat 1-0 și Mediașul s-a cocoțat în premieră în fotoliul de lider.
”Luăm puține goluri, dar nici nu prea dăm”
Președintele executiv al clubului, Iosif Biro spune că echipa medieșeană putea câștiga mai clar.  ”A fost un meci greu, ne așteptam la asta, după succesul de la Bistrița. Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar îi felicit pe băieți că au câștigat, puteam închide jocul mai devreme, să nu stăm cu emoții. Câteodată, echipele bune câștigă și când nu joacă bine. Sunt multumit de rezultat, de jucători, parcă aș fi vrut ceva mai multă determinare, mai multă vână. Totuși, pe Stadionul Gaz Metan 2 unde jucăm, dimensiunile terenului sunt undeva la minim și e greu să desfaci o echipă care se apără. Luăm puține goluri, dar nici nu prea dăm” a spus Iosif Biro.
„În iarnă, totul depinde de buget”
 ACS Mediaș a devenit lider în Seria 9, fanii visează cu ochii deschiși la Liga 2, dar Iosif Biro este realist. ”Promovarea este foarte departe, avem nevoie de un teren mai mare, avem și un buget printre cele mai mici din serie. Noi mereu vrem să câștigăm, să obținem maximul din jocul următor, până acum a ieșit bine. A fost și schimbarea de antrenor înainte de prima etapă, așa am gândit noi atunci că este mai bine, după ce jocurile amicale nu ne-a ieșit și încasam multe goluri, deși și Dumitru Solomon este un tehnician foarte bun. În iarnă, totul depinde de buget, de cum ne ajută orașul, să vedem ce sponsori mai găsim, abia apoi putem vorbi să mai aducem 2-3 jucători. Ne axăm pe jucătorii din zonă, vrem să creștem și juniorii noștri” a mai declarat fostul arbitru FIFA.
Pentru prima dată în acest sezon, ACS Mediaș urcă pe pe primul loc în clasamentul Seriei 9. Pentru medieșeni urmează un test foarte dificil, în deplasare, la Ungheni, ocupanta locului 2.
acs mediaș, lider în liga 3 după a șasea victorie consecutivă. iosif biro: ”promovarea este foarte departe”

Ultima oră

Comentariul meu