petrescu, iancu și găman, surpriză pentru elevii de la “goga”. copiii au făcut coadă la autografe (video)

Trei jucători reprezentativi de la FC Hermannstadt au fost joi la Colegiul Național ”Octavian Goga”, unde au împărțit autografe, poze și revista clubului.

Clubul de Liga 1, FC Hermannstadt a dat startul unor acțiuni de popularizare a echipei în școli și licee. Astfel, joi, Petrișor Petrescu, Gabi Iancu și Valerică Găman au ajuns la Colegiul Național ”Octavian Goga”, unde au fost așteptați cu entuziasm de zeci de copii.

Cei trei jucători de la Sibiu au împărțit elevilor autografe, cartonașe cu poze și revista clubului. Valerică Găman a fost solicitat să dea autograf și pe adidașii unui elev.  Scopul acestor acțiuni este acela de a atrage și elevii alături de echipa lui Marius Măldărășanu.

”Pe lângă acțiunile de la fiecare meci, am început și alt gen acțiuni de popularizare a echipei. Am început să mergem cu jucătorii în școli, să interacționeze cu elevii și să ne atragem cât mai mulți susținători. Cu fiecare acțiune pe care o facem, asta ne dorim, să ne creăm o identitate și să atragem cât mai mulți sibieni alături de noi”  a declarat directorul sportiv Radu Neguț.

petrescu, iancu și găman, surpriză pentru elevii de la “goga”. copiii au făcut coadă la autografe (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu