concurs de stand-up comedy la cisnădie. 36 de comedianți se vor lupta pentru titlul de ”the mic! champion”

Pe scurt

"THE MIC!", primul concurs de stand-up difuzat pe Youtube, intră în al doilea sezon, desfășurându-se LIVE în Cisnădie între 16-21 octombrie. 36 de comedianți concurează pentru titlul de ”THE MIC! Champion”. Evenimentul, prezentat de Mădălin Cîrje și Bogdan Drăcea, promite serate memorabile cu talente emergente și invitați speciali. Bilete disponibile pe iaBilet.ro.

În 2022, primul sezon a fost susținut la Teatrul de Comedie din București. Un an mai târziu, ne întâlnim la cel de-al doilea sezon care se va desfășura LIVE în Cisnădie.

Vrei să vezi evenimentul live? Atunci ar fi bine să știi că ai nevoie de 5 seri libere. Între 16-21 octombrie, spune-le cunoscuților că ai planuri! Ne vom bucura împreună de 5 seri de stand-up cu cei mai promițători comedianți din noua generație, un juriu exigent (sperăm noi), dar și câțiva invitați speciali. Totul va fi prezentat cu mare grație și talent de cei doi MC: Mădălin Cîrje și Bogdan Drăcea.

Link bilete – The Mic! Stand-up Contest – iaBilet.ro

Concurs Ora de Sibiu: Invitație la „THE MIC!” în Cisnădie. Fii printre primii 30 care se abonează la știrile pe mail și participă la evenimentul de comedie live.

Abonează-te aici!

Mai multe informații – THE MIC! Contest (@themic.contest) • Instagram photos and videos

Ultima oră

Comentariul meu