un jucător de la fc hermannstadt a plecat la tratament în italia. mijlocașul a fost transferat de curând la sibiu

Mijlocașul echipei FC Hermannstadt, Alessandro Murgia este în aceste zile în Italia, unde se tratează după ce a suferit o inflamație la călcâi.  

Pentru că are niște ”pinteni” la călcâi, Murgia a fost indisponibil la ultimul joc susținut de FC Hermannstadt, 1-1 în Bănie, cu FC U Craiova. Pintenii calcaneeni sunt cunoscuți si sub denumirea de “ciocuri la călcâie” și  reprezintă niște depuneri osoase care ajung să se formeze la nivelul calcaneului.

Italianul a mers în țara natală, pentru a efectua un tratament pentru problema sa medicală și va reveni la Sibiu la finalul acestei săptămâni. În funcție de cum va decurge recuperarea sa, rămâne de văzut dacă Murgia va fi apt de joc pentru următorul meci al Sibiului, programat pe 21 octombrie, acasă, cu Dinamo București.

Mijlocașul central are doar trei apariții în Superliga în acest sezon, însă a fost titular în cele două partide de Cupa României. El a fost împrumutat de la echipa italiană Spal, care a retrogradat sezonul trecut din Serie B. Născut la Roma, Murgia și-a început cariera în fotbalul mare la Lazio, apoi a mai trecut pe la Perugia și Spal.

FC Hermannstadt mai are un singur jucător indisponibil pe o perioadă mai lungă, pe juniorul Dragoș Iancu, care a fost recent operat după o fractură de tibie provocată de Valentin Țicu în meciul cu Petrolul.

Ultima oră

Comentariul meu