șoferul care a blocat marți valea oltului a rămas fără permis și s-a ales cu o amendă

Bărbatul care a blocat marți Valea Oltului vreme de aproape o oră a fost amendat și lăsat fără permisul de conducere de polițiștii vâlceni. 

În cursul zilei de marți, traficul pe Valea Oltului a fost blocat timp de aproape o oră, din cauza unui șofer care a oprit mașina în mijlocul drumului și a refuzat să coopereze cu polițiștii. Individul a încercat chiar să fugă de oamenii legii, dar a fost prins în zona Călinești. 

Vezi aici foto și video cu șoferul

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Brăila. „Acesta a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ”, au spus reprezentanții IPJ Vâlcea. 

Pentru depășire neregulamentară, refuz de legitimare, conducere agresivă și nerespectarea indicațiilor polițiștilor, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.320 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu