se strâng bani pentru oamenii rămași fără case după incendiul devastator de la boița. urne montate în holul primăriei
Primăria Comunei Boița vine în ajutorul familiilor care au rămas fără un acoperiș deasupra capului după incendiul care a cuprins două case, marți dimineața, și în urma căruia un bărbat de 70 de ani a decedat. De miercuri, 11 octombrie, sibienii pot dona și la urnele din sala de așteptare a primăriei.
Două familii au rămas fără locuințe, după ce un incendiu a izbucnit marți dimineața din cauza unui coș defect. Primăria și Parohia Ortodoxă Boița din comună au făcut de ieri apel pe rețelele de socializare pentru a ajuta persoanele care și-au pierdut casa în urma incendiului de la Boița. Pe lângă donațiile care se pot face prin virament bancar, Primăria a realizat două urne, una pentru familia Fitoc și una pentru familia Pătărău, unde cei care vor să dea o mână de ajutor pot să doneze.
„Dragi boiceni,
Începând de astăzi, la sediul Primăriei Comunei Boița, în sala de așteptare au fost amplasate cele 2 cutii sigilate unde cei care doresc pot dona pentru familiile greu încercate de incendiul devastator din data de 10.10.2023”, se arată într-o postare realizată de Primăria Comunei Boița.
se strâng bani pentru oamenii rămași fără case după incendiul devastator de la boița. urne montate în holul primăriei
Sursa foto: Facebook/ Primăria Comunei Boița
Reamintim că marți a avut loc un incendiu în urma căruia un bărbat de  70 de ani a murit carbonizat, iar alte două familii au rămas fără agoniseala strânsă o viață. Cauza incendiului a fost reprezentată de un coș deteriorat. Astfel, Primăria și Parohia Ortodoxă Boița s-au mobilizat pentru a veni în ajutorul celor două familii greu încercate. Citește și: Primăria și preotul din Boița îndeamnă sibienii să sprijine familiile afectate de incendiu. „Nea Voicuț e în ceruri, dar noi avem o datorie”

Sibienii pot dona în contul uneia dintre familii: 

Nume titular: Fitoc Marius-Gabriel

Cont: RO17 BRDE 330S V183 2033 3300

Moneda: RON

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sper sa nu se trezeasca si la Boita vreun consilier USR care sa spuna ca primarul ii obliga pe oameni sa doneze, asa cum a facut dl consilier USR de la Sibiu in cazul Terezianum… Se pare ca pe unii ii deranjeaza donatiile.