judecătoare cu o casă în sibiu, bănuită că furniza informații unor traficanți de droguri

O judecătoare din Suceava este suspectată de complicitate cu traficanții de droguri, după ce Parchetul a efectuat percheziții la domiciliul și la biroul acesteia, anunță Monitorul de Suceava.

Judecătoarea, care activa la secția penală a Tribunalului Suceava, este deținătoarea unei averi impresionante, dar, în ultimii doi ani, aceasta a început să dispară în mod inexplicabil.

În 2020, judecătoarea deținea un BMW, două apartamente, în Cluj și Constanța, și două case, una în județul Sibiu și alta în satul Ticu-Colonie, din județul Cluj. În 2021, dispăruse BMW-ul din declarația de avere. În 2022, cumpără un Volvo și vinde un apartament, informează portalul de știri defapt.ro.

În 2023, dispare și mașina Volvo, și un apartament și o casă. Judecătoarea mai trece, în declarația din 2023, doar casa din Sibiu. Din declarație au dispărut și veniturile soțului ei.

Perchezițiile au fost efectuate în baza unei ordonanțe de percheziție domiciliară și ordonanțe de percheziție la sediul profesional, emise de către procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava.

Judecătoarea este acuzată că ar fi furnizat informații despre anchete penale în curs, precum și despre măsurile dispuse de către procurori în aceste dosare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ticăloșii „made in Romania” justițiabili!
    Lăcomie și rea credință în paguba cetățenilor români, de unde se înfrupta necuvenite cu pensii speciale!!
    Mizerii umane care nasc ura și sărăcirea poporului!