sibienii invitați să se joace cu trenuri în miniatură. din banii strânși se cumpără o motocoasă pentru mocănița de pe valea hârtibaciului

Campionatul oficial de „Ticket to ride”, organizat de Asociația Prietenii Mocăniței, revine cu cea de-a doua ediție a evenimentului, în luna octombrie. Sibienii sunt așteptați să se joace împreună jocul de societate.

Datorită succesului pe care l-a avut prima ediție a evenimentului, în urma căruia banii strânși din donații au putut fi folosiți pentru consolidarea liniei de cale ferată de pe Valea Hârtibaciului, sibieni și nu numai sunt invitați pentru a descoperi trenurile din Europa anului 1901 și de a se juca împreună cu alte persoane jocul de societate, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10, pe strada 9 Mai, numărul 10. Taxa de participare este de 45 de lei, iar cu banii strânși în urma evenimentului se urmărește achiziționarea unei motocoase, pentru întreținerea liniei de mocăniță de către voluntari.

În urma primei ediții a evenimentului „Ticket to ride”, au fost cumpărate 15 tone de piatră spartă, o tonă și jumătate a fost deja folosită pentru a consolida linia de cale ferată. „Haideți să vă jucați cu trenuri prin Europa anului 1901 alături de alți oameni faini, aducându-vă totodată contribuția la proiectul mocăniței de pe Valea Hârtibaciului, fondurile strânse fiind în totalitate folosite pentru achiziționarea unei motocoase pentru întreținerea liniei de mocăniță de către voluntari” este mesajul transmis de reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței.

Înscrierile la cea de-a doua ediție a campionatului „Ticket ot ride” se pot face online pe site-ul mocăniței.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu