paradă a motociclistelor din sibiu. pink ride strânge bani pentru o bolnavă de cancer la sân
Sibiencele motocicliste şi cele din judeţele învecinate sunt aşteptate sâmbătă, să pornească pentru prima dată într-o paradă cu scop caritabil, Pink Ride, cu scopul de a preveni cancerul de sân, dar şi a de strânge bani pentru o motociclistă bolnavă de această boală, informează un comunicat de presă al organizatorilor.
În Sibiu, parada moto Pink Ride va începe la ora 12:00, la Turtha (strada Someşului nr. 22).
Pink Ride va avea loc sâmbătă, la Sibiu şi la Bucureşti.
„Parada Pink Ride, organizată în scop caritabil şi de conştientizare, la care vor participa motocicliste şi scuteriste din România şi susţinători ai acestora, îşi propune atragerea atenţiei asupra depistării precoce a cancerului de sân – principala cauză de mortalitate prin cancer în rândul femeilor – dar şi asupra importanţei susţinerii femeilor care au primit acest diagnostic”, se mai arată în comunicatul de presă.
În cadrul ediţiei din 2023 a campaniei #PinkRide vor fi colectate donaţii care vor ajunge la o membră a comunităţii WIMA diagnosticată cu cancer de sân.
„Ne bucuram foarte tare ca am ajuns la a treia ediţie a #PinkRide şi că ni se alătură încă un oraş la această campanie de conştientizare a importanţei depistării precoce a cancerului de sân. În acest an, cu sprijinul comunităţii moto, care ne-a fost alături de fiecare dată, o vom ajuta pe una din membrele noastre”, a declarat Mihaela Hodivoianu, preşedinta Asociaţiei Femeilor Motocicliste din România.
Asociaţia Femeilor Motocicliste din România (WIMA România) este una dintre diviziile Women International Motorcycle Association (WIMA), o asociaţie internaţională de femei motocicliste, fondată în anii ’50 în Statele Unite, cu membre în aproape 40 de ţări, pe 6 continente.

Ultima oră

Comentariul meu