incendiu la o fabrică de pe strada ștefan cel mare din sibiu
Sursa: ISU Sibiu

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la o fabrică din Sibiu, care produce transformatoare. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul.

„Vineri seara în jurul orei 23:00 pompierii Detașamentului Sibiu au intervenit pe strada Ștefan Cel Mare din municipiul Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la un operator economic ce are ca obiect de activitate fabricarea de transformatoare și autotransformatoare electrice. La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifesta în interiorul fabricii lângă un rezervor de ulei, cu flacără și degajări de fum”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma incendiului au fost afectate două rezervoare de ulei, de 300 de litri, respectiv de 50 de tone, și pereți ai halei pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp. De asemenea, au fost afectate mai multe instalații și utilaje din interiorul halei. Incendiul a fost cauzat de efectul termic produs în timpul unei avarii tehnologice în hala de producție transformatoare.

Din fericire, nu erau persoane prezente în hală la momentul izbucnirii incendiului și nici nu au fost ulterior înregistrate victime.

Ultima oră

Comentariul meu