doctorița din sibiu grav rănită într-un accident în indonezia, transferată la un spital din bali. „sperăm că în două săptămâni va ajunge în țară”

Starea de sănătatea a doctoriței din Sibiu, grav rănită în urma accidentului din Indonezia în urmă cu mai multe săptămâni, se îmbunătățește. Apropiații tinerei speră ca Nora să se întoarcă în România, în cel mult două săptămâni.

Nora Țichindeleanu, tânăra doctoriță implicată într-un accident în Indonezia a fost transferată cu un elicopter de la Mataram, Lombok, unde era internată, la Denpasar, Bali. Imediat după ce a fost transferată, doctorița sibiancă a trecut prin trei operații ortopedice care au decurs bine, însă a avut multe pierderi de sânge care au pus-o într-o stare critică.

„Starea ei este stabilă și  ea se recuperează. În prezent,  răspunde la unele comenzi, dar nu este capabilă să mănânce sau să vorbească. Sperăm că în următoarele două săptămâni va putea zbura în țara natală, România, unde va putea fi îngrijită de echipele de specialitate. Ne rugăm ca și corpul ei să fie puternic și capabil să tolereze un zbor atât de lung” se arată pe pagina de strângere fonduri pentru cauza Norei, GoFundMe.

Reamintim că, în timp ce se plimba pe un scuter, aflată în vacanță împreună cu soțul și prietenii ei, un camion a apărut brusc și a lovit-o din plin. Nora, medicul sibian de 33 de ani, a ajuns de urgență la spital în stare gravă, iar tânărul de 19 care conducea scuterul a murit în urma impactului mortal, potrivit presei locale (DETALII AICI).

Citește și: O doctoriță apreciată din Sibiu, grav rănită într-un accident în Bali. Nora are nevoie de ajutor pentru o operație urgentă

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu