astrid fodor atacată voalat de un posibil contracandidat la primăria sibiu. „nu a dovedit că are o viziune de viitor”

Arhitectul sibian Alexandru Găvozdea a discutat despre o posibilă candidatura la Primăria Sibiu, în cadrul emisiunii „Ora de Politică”, dar a vorbit și despre actuala conducere a municipiului.

YouTube video

În timpul interviului realizat la „Ora de Politică”, arhitectul Alexandru Găvozdea a vorbit despre mai multe subiecte referitoare la Municipiul Sibiu. Discuția a ajuns și la punctul în care liderul mișcării Sibiu2024 și-a exprimat părerea despre actuala conducere și despre posibilitatea ca Primarul Astrid Fodor să candideze anul viitor.

„Sunt convins un primar în funcție este întotdeauna o persoană cu o notorietate foarte crescută, foarte ușor de intrat în conștiința oamenilor și să fie prezent acolo. Deci, evident, și doamna Primarul Astrid Fodor este în această situație. Cum spuneam, și orașul e gospodărit bine, adică se vede partea gospodărească e rezolvată”, a spus arhitectul sibian în cadrul emisiunii „Ora de Politică”.

Arhitectul Alexandru Găvozdea a mai vorbit și despre momentul în care Sibiul era orașul care dădea „tonul” în țară, însă cu timpul lucrurile s-au schimbat. Acesta spune că potențialul Sibiului momentan nu este atins. „La ce potențial are Sibiul, orașul nostru, spune administrația actuală nu a dovedit are o viziune de viitor, ci se achită bine de o misiune de gospodărire a orașului și asta sigur este necesar, dar este o aspirație modestă pentru un oraș cu potențialul și oportunitățile Sibiului. ne aducem aminte Sibiul a fost un exemplu de bune practici la nivel național. S-au făcut foarte multe lucruri, dar cumva, pe undeva, pe parcurs s-a cam pierdut rolul ăsta și cred că trebuie să redevenim ca oraș, locul din care se dă tonul și chestia asta mi se pare importantă”, a explicat arhitectul.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Când vor înțelege sibienii că turiștii vin pentru a vedea clădirile vechi și nu cartierele de blocuri? De ce dl. GĂVOZDEA nu a făcut acțiuni pentru protejarea clădirilor de pe str. Saguna, bd Victoriei , orașul de jos, etc?

  2. Are perfecta dreptate acest Domn bravo afara cu acește cică doamne fără suflet ce sa mai zic de inima