accident cu două victime la câineni pe valea oltului

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiaza, pe Valea Oltului, în zona localității Câineni. 

„La data de 9 octombrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea a 2 persoane, pe DN 7”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în localitatea Câineni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autotren și un autoturism. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un șanț de pe marginea drumului.

accident cu două victime la câineni pe valea oltului

În urma impactului, a rezultat rănirea a două persoane, care se aflau în autoturism, ambele din București, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. „La sosirea la locul evenimentului, salvatorii au constatat că în accidental rutier au fost implicate trei persoane, dintre care una încarcerată. Victima încarcerată, de sex femeiesc, a fost extrasă în siguranță de salvatorii vâlceni și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor SAJ pentru a fi transportată la UPU Vâlcea.
Celelalte două persoane au fost evaluate de echipajele SAJ prezente la fața locului și doar una (șoferul autoturismului) necesită îngrijiri medicale suplimentare. În urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele din autoturism, transportate la UPU VL (femeia) și la CPU Brezoi (bărbatul) de către echipajele SAJ”, spun reprezentanții ISU Vâlcea.

Conducătorii auto fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Ultima oră

Comentariul meu